Timișoara: Lightwave Theatre Company revin cu un spectacol nou – „Reflection”

0

Anul trecut, la PLAI, pe scena Antagon au urcat cei de la Lightwave Theatre Company. Dacă nu ați ajuns la festival, dar totuși vă pare cunoscut numele, se prea poate să-i fi văzut la Românii au Talent, ediția 2015. Bineînțeles, fiind destul de activă pe postul de cerber la poarta invitaților și-a presei, n-am apucat să-i văd, deși mi-ar fi plăcut. Eh, în 8 aprilie am parte de un soi de revelion al ospătarilor pentru că trupa revine la Timișoara.

De data asta este vorba de un alt spectacol: “Reflection”. Reacțiile publicului de până acum promit o experiență interesantă, cu păpuși în mărime natural, jocuri de lumini și de sunet.  Legat de poveste, vă citez din ceea ce spun organizatorii: „O femeie și un bărbat își trăiesc a doua tinerețe în grădina casei, încercând să treacă peste experiența care i­a înstrăinat.”

Spectacolul va fi jucat la la Casa Tineretului din Timișoara, în 8 aprilie, la ora 20:30. Biletele se găsesc în rețeaua Eventim și la casieria Teatrului Național Timișoara. Prețul este de 30 lei.
Concurs de final: Ca să vă stârnesc cheful, pun la dispoziție o invitație dublă (gratuită) unui cititor norocos. Scrieți-mi în comentarii dacă vreți să mergeți, iar eu voi lăsa random.org să-și facă treaba.

Update: Andra, invitația e a ta :)

Screen Shot 2016-04-06 at 12.57.22

Citește și:

4 Comment

  1. Andra says: Reply

    Pare nice..Vreau sa merg 😀

  2. Adi says: Reply

    Ma inscriu si eu!

  3. Mirela says: Reply

    particip si eu

  4. a fost incredibil de fain. mi-a placut la nebunie.

Leave a Reply