Vizitaţi fabrica Timişoreana, prima fabrică de bere din România

Timişoreni get-beget, timişoreni prin adopţie ori simpli pelerini, weekend-ul acesta, mai exact în 13 şi 14 octombrie, vă aşteaptă o ocazie pe care ar fi păcat să o rataţi. Ştiu că cei mai mulţi dintre voi cunoaşteţi una-alta despre fabrica de bere ce sălăşuieşte în cartierul ce odinioară se numea Fabric şi v-ar plăcea să aflaţi mai multe, dar de mai bine de 300 de ani, Fabrica Timişoreana nu şi-a deschis porţile pentru noi, pentru consumatorii de bere bună şi de tradiţie. O va face însă, acum.

 “Fabrica a fost cu drag construită pentru timișoreni! Iar istoria ei s-a împletit mereu cu istoria orașului, de nici nu mai știu care a influențat mai tare pe care. [...]  Pe 13 și 14 octombrie va aștept să aflați tainele primei Fabrici de Bere din România ”. Sunt cuvintele Maestrului Berar care îşi pune straie de sărbătoare şi aşteaptă cu drag oaspeţi.

 Dacă v-am convins, aveţi trei modalităţi de înscriere:

- La căruţa Timişoreana pe care probabil aţi văzut-o prin centru şi nu ştiaţi ce caută acolo.

- Folosindu-vă de aplicaţia special creată pe pagina de Facebook. O găsiţi aici.

- info line 031  417 85 60, apel cu tarif normal, disponibil în intervalul orar 09:00 – 18:00.

Să vă grăbiţi cu înscrierea şi să nu uitaţi ceva: O bere cu tradiţie se bea cumpătat! 

5 Comments

 1. Sergiu Nicola
  12 Oct 2012

  Mi-aş fi dorit să o pot vizita şi eu dar distanţa de aici până în Timişoara e destul de mare.

  • bloodie
   12 Oct 2012

   Astăzi au fost bloggerii în vizită. Din păcate, eu nu am putut ajunge. :( Sper să reușesc în weekend, când sunt tururile pentru consumatori.

 2. Iulian
  12 Oct 2012

  M-as inscrie si eu din aplicatie pentru weekend, dar se pare ca nu gasesc aplicatia, doar pagina de Facebook.

 3. Valentin
  29 Oct 2012

  Nu vreau sa par ca luat aceasta bere, insa eu prefer sa beau timisoreana, mi s-a spus ca este una dintre cele mai slabe beri, adevarat?

  M-as fi asteptat sa ne oferi si noua cateva poze!

  Adevarul este ca eu prefer sa o consuma la halba, probabil de asta o fi vorba, altfel nu-mi explica, acasa chiar nu beau bere.

  • bloodie
   29 Oct 2012

   Din păcate m-a chinuit o viroză și nu am reușit să ies din casă pentru vizita la fabrică. Ăsta e motivul pentru care nu am poze.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>