The more the merrier

Târziu în noapte sau, mai bine spus, dimineața, după insomnie, mai am câte o revelație fără însemnătate. Cea de astăzi este legată de un gen de videoclipuri care reușesc să-mi facă pielea de găină. Vorbesc despre videoclipurile în care apar, ca simpli actori ori figuranți, alți artiști decât cei principali, oameni care fie le sunt prieteni, fie le apreciază munca. Și asta mi se pare foarte drăguț.

Știu că sunt multe exemple, dar mie îmi vin în minte doar două la ora asta. Dați-mi de știre dacă mai știți vreunul pentru a completa lista.


În aceeași notă, îmi place când apar, în diverse concerte ori festivaluri, trupe care poartă tricouri inscripționate cu alți artiști. Un exemplu recent și autohton ar fi Touluse Lautrec care au apărut la IRock Festival cu tricouri inscripționate cu Les Elephants Bizarres.

Ain’t this really nice?

2 Comments

 1. cotos
  11 Sep 2012

  Eu unul nu consider ok ca si trupa sa apari cu alta trupa pe piept sau spate..Dar na, fiecare cum crede de cuviinta…Oricum piesa de la ROA e bestiala…:D

  • bloodie
   11 Sep 2012

   De ce nu? În fond, e un semn de apreciere. Și legat de ROA, e foarte faină piesa, într-adevăr.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>