Și-am plecat la Untold Festival

today

În vreo oră plec către Untold Festival. Tânjeam după o vacanță, cât de scurtă o fi ea. Simt nevoia să rup puțin ritmul și să mă plimb câteva zile prin alte părți.

today

Nici măcar acum nu realizez UNDE mă duc. Văd comunicate de presă, văd oameni vorbind, aud că nu mai sunt locuri de cazare, știu câtă lume ajunge din alte colțuri ale țării și totuși… I still cannot wrap my head around it. Mă simt de parcă aș pleca în vizită, dar sunt convinsă că mă va izbi festivalul ăsta în față, imediat ce voi ajunge. Băi, e mare! Aș zice că unul dintre cele mai mari, și nici măcar n-a început încă.

Cum m-am pregătit de festival? Până acum 5 minute, nicicum! Recunosc cu rușine, voi să nu faceți ca mine. Așa sunt eu, omul care face totul pe ultima sută de metri. Voi da publish articolului și voi începe să-mi fac bagajul. Măcar acolo să am grijă să nu uit nimic, că-n rest, la Cluj e totul pregătit. Cazarea e la locul ei, colega de cameră ajunge și ea (sperăm că ea-i mai pregătită decât mine), vor fi hărți, pliante, iar între timp eu fac asta:

photo

Foarte mișto chestia asta cu aplicația, dar aveți grijă să aveți telefoanele încărcate. Dacă nu, nu-i bai, ne putem uita și pe broșuri, the old fashioned way. Dar e mai cool pe aplicație, trebuie să recunoașteți. O găsiți și pe Android și iOS.

Evident, voi scrie iar un jurnal de festival, dar până atunci vă las, că am un bagaj de făcut! V-am pupat și sper să ne vedem la Cluj!

1 Comment

  1. lala says: Reply

    Intr-adevar nu mai sunt locuri de cazare de multa vreme.
    Distractie placuta. Este foarte frumoasa atmosfera in Cluj in aceasta perioada, simt sarbatoarea chiar daca eu nu particip la Untold.

Leave a Reply