De ce m-am lasat de vlog

maxresdefault (1)

Văd că-n ultima vreme mulți bloggeri dintre cei cunoscuți încep să se tragă-n chip pe YouTube. Devin vloggeri, gen. Și-n timpul ăsta eu stau și mă gândesc cum am vrut și eu să prind trenul ăsta devreme, să fiu și eu faimoasă și cool, ce naiba. Așa cum am făcut și cu blogul. Scriu din 2007, since before it was cool, și uite ce realizări mari am. Nooot!

Acu’ serios. chiar m-am chinuit cu vlogul. Am înercat să fac ceva fain, am investit timp și bani, doar că trebuie să admit: băi, nu-i de mine! Și asta din mai multe motive:

 1. Conținutul de pe canalele românești e EXTREM de slab. Și al meu a fost slab.
 2. Nu urmăresc vloguri pentru că n-am răbdare. Cum să cer altcuiva să mă urmărească pe mine?
 3. Reacționez extrem de prost la heităreală. And I had my fair share.
 4. În ceea ce privește audiența, m-am simțit ca fucking Gulliver în Țara Piticilor. Și nu pot! Nu pot să stau la povești cu teenager-ii, orice mi-ai da. Că am depășit momentul. Și IQ-ul. Și teribilismul.
 5. Nu-s amuzantă. Adică sunt, doar că hazul meu vine din autoironie, glume proaste și glume macabre. Încearcă tu să fii popular cu astea!

V-aș fi zis că am scris acest articol ca răspuns la avalanșa de mesaje primite de la fani. Doar că… m-au întrebat doar vreo două persoane. Biggest. Fanbase. Ever. 😀

maxresdefault (1)

10 Comment

 1. Rix says: Reply

  E vina mea. Lucrurile care-mi plac mie nu prind la publicul larg. Infomania, Spy Groove, A.D., marxismul…
  Either way, my fav Romanian vlog.

 2. Dorin says: Reply

  Când ajungi în acel moment din viața ta când nu mai poți comunica cu copii de 15 ani e momentul când te lași de vlog. Nu funcționează. Apucă-te de-un podcast. Acolo 2000 de ascultări e un succes real. 😀

  1. Pfuai, mie-mi place de mor podcastul vostru. :) Nu cred că am talent „radiofonic” though….

   1. Dorin says: Reply

    Mulțumim, mulțumim – dar cred că talentul radiofonic e opțional, că eu nu prea am de-ăsta.

 3. Ramona says: Reply

  Iti spun sincer ca te-am urmarit o data. Atunci cand ai primit o parte din tona de heitareala. Nu din cauza ta am evitat clipurile, ci pentru ca eu prefer textul la orice ora. Chiar si pe diversele cursuri cu care pierd vremea, caut imediat transcrierea … sa scanez repede informatia. Nu-mi place sa urmaresc video-uri in general (in afara filmelor / serialelor, dar astea is alta mancare de peste).

  Apreciez efortul facut si mai ales ideea de a iesi in fata, dar probabil vei fi mai linistita acum ca te intorci la blogareala normala. :)

 4. […] Bloodie mi-a reamintit de ce mi-e drag blogul. Articolele ei mult prea sincere, lejere, mi-au făcut un dor nebun de scris. Despre mine, despre tine, despre orice. […]

 5. […] Alte poziții de top apoi, pe diverse categorii de blogging… Au fost menționați și cei mai urmăriți Vloggeri, adică Mikey Hash, Bianca Adam, Zmentă, Noaptea Târziu și alții. In other news, cică bloody se cam lasă de vlog. Citiți ceva interesant, aici. […]

 6. Andrei says: Reply

  Bine ai revenit!
  Și legat de articol, tu ești făcută să scrii. Gen regizor nu actor 😛

 7. Mi-ar place și mie să fiu pe val cu un vlog, dar mie nu-mi place vocea mea înregistrată și nici altora, deci rămân la cuvinte scrise :)

 8. Fănel says: Reply

  Blondo, azi ți-am căutat vlogul. Succesul nu e măsură a calității. Tu erai simpatică, să știi. Eu nu pot să înțeleg pe nimeni care face vlogging, mi se pare că trebuie să îți lipsească o doagă ca să faci asta. Totuși, sincer, îmi lipsesc vlogurile tale.
  Erai drăguță, sinceră, destul de deschisă și nu văd care era problema ca aveai fani de 15 ani. Ei sunt cei care își sacrifică din timpul foarte special al tinereții lor, când au mii de alternative, ca să te privească pe tine

Leave a Reply