Hai cu mine în echipa la un Scavangers Hunt!

Am aşteptat cu mare drag să vă invit la ceea ce va fi pentru mulţi dintre noi, sunt sigură, o experienţă minunată. Nu am stat deloc pe gânduri când am aflat de Scavangers Hunt-ul organizat în Timişoara şi uite-mă azi, marele lider de echipă.  Am să vă explic mai pe larg în cele ce urmează.

Mai ţineţi minte jocurile din copilărie în care ascundeam unii de alţii divese obiecte şi ofeream indicii “oponenţilor”, fie că era vorba de “Cald” sau “Rece” ori de texte elaborate, ghicitori sau te miri ce ne mai dădea prin minte? Cam asta ar fi varianta băştinaşă a Scavangers Hunt-ului. Dacă v-a plăcut atunci, cu siguranţă vă va fi drag să retrăiţi acele momente.

Editura ALLFA s-a gândit la asta şi ne oferă şansa de a fi din nou, pentru o oră, copii. Marea majoritate suntem copii o viaţă-ntreagă, dar acum vom avea o scuză. Jocul va avea loc în data de 4 mai, ora 17:00, cu pornire de la standul Editurii ALL de la Târgul de Carte Gaudeamus. Unde-om ajunge… rămâne de văzut. Ca să fiu mai precisă, târgul din discuţie va avea loc în Piaţa Operei.

Unde-ar fi distracţia dacă nu ar fi vorba şi de puţină competiţie şi de câteva premii? Eu şi celelalte trei bloggeriţe implicate din Timişoara vom încerca în primă fază să convingem un număr de 4-7 cititori să se lase legaţi (la propriu) de noi. Apoi vom primi o listă cu task-uri ce trebuiesc îndeplinite în cel mai scurt timp posibil. Timpul maxim va fi de o oră.  Bineînţeles, ca să vă convingem, vă vom mitui cu vouchere ce pot fi folosite la standul editurii All, iar trei dintre voi, care-ţi fi mai norocoşi la tombolă, veţi primi câte o colecţie Strada Ficţiunii.

Vă invit cu drag la mine în echipă. Eh, dacă nu vreţi la mine, puteţi opta pentru una dintre echipele conduse de Oana, Corina sau Tomata. Da, suntem numai fete. Puteţi de asemenea să ne admiraţi (a se înţelege: să râdeţi de noi până nu mai puteţi) de pe margine. În caz că sunteţi curioşi, puteţi vedea aici ce s-a întâmplat la evenimentul frate mai mare din Bucureşti. Echipa câştigătoare va contribui la realizarea vizualului colecţiei Strada Ficţiunii.

Aşadar de vreţi a vă lega de mine, cel mai simplu e să lăsaţi un comentariu mai jos. Dacă preferaţi o abordare mai intimă, vă aştept şi pe mail, la telefon sau cu pietre-n geam.

Deci? Cine se-ncumetă?

17 thoughts on “Hai cu mine în echipa la un Scavangers Hunt!

 1. [...] ca lideri de grup patru încântătoarea bloggeriţe: Oana Kovacs (oanakovacs.com), Anca Spătariu (bloodie.ro), Corina Săftescu (corinasaftescu.com), Andreea Ursu (tomatacuscufita.com). Dacă doriţi să [...]

 2. Mă bucur că lucruri frumoase şi interesante şi cu cărţi se întâmplă acolo la voi. Îmi pare rău că nu sunt acolo să va admir.
  Succes!

 3. [...] Anca este singura care mai are locuri disponibile în echipa pentru Scavengers Hunt. Intraţi repede pe blog. [...]

 4. Ovidiu U

  hokay. sa vedem ce iese.

 5. Nah boon, i’m in the game, ne vedem vineri atunci.

 6. oita fantastica

  hallo!mai este liber locul ala?:)

  • bloodie

   Da da… mai am suficiente locuri :D Te aştept vineri.

  • Yuppy!! Ce ma bucur ca vii si tu, Oita!! :D

   Let the best team win!! :)

   • bloodie

    Dora nu se bagă?

    • Io tot incerc sa o imbrobodesc, dar nu stiu daca nu lucreaza in ziua aia de dupamasa…

 7. O singură dată am fost şi eu la un “scavanger hunt”. Se numea Foot Quest. Îmi e ciudă că nu-s la Timişoara acum.
  Succes la căutari :D

  • bloodie

   Mulţumesc! Cât despre tine… poate data viitoare :)

 8. Oita fantastica

  Multumesc Bloodie!!

 9. Bine, bine, vin şi eu, dacă mai îs locuri! :)

  • bloodie

   Yey!! :) Sunt locuri, desigur!

 10. [...] Hunt unde participa Oana, Tomata, Corina si Anca ca team leaderi si are loc in 4 mai. hmm oare cu ce echipa sa tin? [...]

 11. [...] explicat care este mecanismul jocului şi v-am atenţionat că s-ar putea să râdeţi copios, fie cu noi, [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>