Dacă aș avea copii, i-aș face cavaleri și domnițe

Trecând peste faptul că am primit informația prin spam (ceva newsletter la care nu m-am abonat vreodată), ideea mi se pare foarte faină și am zis c-ar merita s-o împărtășesc.

Aparent, în iulie-august, se organizează o tabără medievală pentru copii la Valea cu Struți (Fundata, în județul Brașov). Printre activități, pe site apar: povești cu eroi la foc de tabără, tir cu arcul, drumeții, teatru, pictură heraldică și altele. Eu n-am copii, dar dacă aș avea, m-aș gândi că au nevoie și de alt erou decât Batman (sau ce Pokemon mai venerează puștii din ziua de azi). Și mai au nevoie și de activități în aer liber și de socializare, asta pe lângă potențialul educativ pe care îl are o vacanță de genul ăsta.

Cavalerismul înseamnă să fii cinstit cu toţi. Respectul faţă de toţi e un lucru foarte important, însă dacă un cavaler îşi pierde onoarea e cu mult mai rău decât moartea. Cam aceasta e ideea mea despre cavalerism.

– Alexander (13 ani)

12715241_10153976091798115_6827056915528058555_n

Prețul, din câte văd pe site, e de 1.550 RON / săptămână și include transprtul din/înapoi în București, cazare, masă, activități, consumabile etc. Sunt sigură că se poate merge și din alt oraș. :) Suma nu e mică, e evident, dar dacă copilul meu imaginar ar ajunge să gândească un pic cavalerește, m-aș declara mulțumită.

Leave a Reply